KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Mellem 16" Ægte Hår Kinky Uden Pandehår Capless Sonalii Castillo Parykker

 
Længde: 16"
Frisure: Kinky
Viste Farve: Samme som billede
Hår Kvalitet: Ægte Hår
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

 

Rengøring af Parykker Ægte Hår

Parykker Ægte Hår er holdbart, normalt koster mere, og har den mest naturlige look og fornemmelsen af en paryk, du kan købe. Og kan farves og behandles på samme måde som enhver Parykker Ægte Hår, der vokser fra hovedbunden.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde shampoo for Syntetisk Parykker. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tilstand

Betingelse Fordel Pure Care Hydra Conditioner eller Pure Care Intensiv Recovery Mask (hver 5-6 betingelser) jævnt i håret.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.

Leveringstid: På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.084,00 kr

Pris: 1.640,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (8 anmeldelser)

S******i
Jeg har absolut ingen ord til at forklare, hvordan jeg føler om paryk jeg købte herfra. Det har forvandlet af udseende, og jeg får komplimenter fra overalt. Jeg vil anbefale denne online-platform til alle jeg kender. Dette er en af ​​de bedste, hvis ikke den bedste online paryk butik.
D**********n
Jeg bestilte fra dem hele tiden, men en af ​​mine sidste ordrer jeg bestilte 3 blonder wigs.I modtaget min pakke ret hurtigt, men jeg har kun modtaget to af de tre parykker, jeg har købt. en paryk manglede. Jeg email Kundeservice & de holde fortæller mig, at jeg har modtaget alle parykker, men gjorde det ikke. Jeg tror, ​​de er nogle miss forståelser og dårlig holdning. Jeg vil have min paryk eller en tilbagebetaling.

Jeg vil sende din email til lageret skal revideres Jeg vil informere dig om en gensendelsesfrekvens eller en refusion, når videoen er revideret, da det viser, at alle elementer er blevet scannet og pakket sammen, Tak for din tålmodighed.

D**********n
Den paryk jeg købte har tilbudt mig stor tilfredshed. Der er noget om dens udseende, der er så naturlig. Også det passer godt, og jeg føler komfortable iført den samme. Denne paryk har gjort mig så populær i mit kontor. Alle synes at få så nysgerrig sin organiske look. De ved, jeg iført en paryk, men ingen benægter, at det ser ægte. Jeg er meget glad.
M********n
Jeg forsøgte den brune paryk sidste uge. Efter bestilling online det ankom temmelig hurtigt. Og den nøjagtige ene blev leveret som gjorde mig glad. Jeg kunne bære det uden eventuelle justeringer og det så så ægte. Ifølge min ven ser jeg bedre end nogensinde bære det. Sådan en kompliment er, hvad der gør mig stolt af min beslutning om køb.
L***a
Dette er min favorit stil af paryk i min samling hidtil. Det er næsten som mit eget hår.
M*****E
Jeg havde ikke forventet denne paryk til at være perfekt, men til min overraskelse, det er! Farven er naturligt. snittet er realistisk, og pasformen er vidunderligt. Har haft mange komplimenter på denne paryk efter at bære en helt anden farve i årevis. Tak igen!

Tak for din bestilling og feedback! Ser frem til dit næste køb.

Side:

Bedøm selv

Du anmelder:Mellem 16" Ægte Hår Kinky Uden Pandehår Capless Sonalii Castillo Parykker

Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier