KUN I DAY! Køb 2 Parykker Få 100 DKK Gratis & Gratis Forsendelse!

Mellem Bob Capless Glat 11" Syntetisk Blond Hår Parykker

 
Længde: 11"
Frisure: Glat
Viste Farve: Samme som billede
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Styling af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.
Det er bedst at opbevare menneskehår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 957,00 kr

Pris: 2.088,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (6 anmeldelser)

C***e
Ville bare et andet udseende. Jeg vil købe mere, jeg kan lide dine produkter.
D****
Denne paryk er fantastisk !! Flere mennesker troede, jeg havde haft en ansigtsløftning og fortalte mig jeg kiggede en masse yngre. Min frisør elskede selv det. Farven er smuk og naturlig leder og snittet er fabelagtig. Bare beordrede et andet !! Du skal prøve denne ene !!
N***y
Ved første, jeg ellevild penge! Ikke på grund af paryk, jeg lige har aldrig haft smukke lange hår før. Helt nyt udseende for mig! Mit naturlige hår er blevet meget skørt, fra mange års kemisk behandle det, har forårsaget mit hår til at brække forfærdeligt. Så jeg giver mit hår en pause, og vil investere i flere Parykker!
S***h
Jeg købte denne i Nice-karamel med blondine i det og meget realistisk. Stor paryk og meget sexet! Ingen ville vide, at du var iført en paryk, medmindre du fortalte dem. Jeg bære mine egne pandehår ned og blandes i med paryk. Det har en del, men det er ikke så mærkbar som nogle af de andre i denne linje. Jeg elsker det!
b*x
Jeg kan ærligt sige dette paryk ligner ikke det billede .... Når jeg bragte dette paryk jeg forventer denne dejlige kort hoppepude bob ligesom hår, men jeg fik en rod, at jeg ikke kunne gøre noget med. Jeg prøvede så hårdt at returnere min Christina side fejet pandehår, men du gjorde det så svært for mig. Du har aldrig besvaret mine spørgsmål og ønskede ikke at give mig den returnerer adresse. Du tilbød mig penge til at holde paryk, men hvorfor skulle jeg en paryk, som jeg plejer brug. Jeg påtog mig og sendt paryk tilbage til den adresse på kassen, men nu er min paryk er gået tabt. Jeg vil aldrig købe en paryk fra dig igen !!
E**a
Dette er en stor paryk! Jeg elsker kroppen og de løse, men fuld krøller. Mit eneste problem er, at parykken mister det krøller temmelig hurtigt. På grund af sygdom, jeg mistede et stort flertal af mit hår og jeg bære parykker hver dag. Denne ene var min favorit i lang tid.

Bedøm selv

Du anmelder:Mellem Bob Capless Glat 11" Syntetisk Blond Hår Parykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier