KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Naturlig Brun 14" Glat Lace Front Uden Pandehår Ægte Hår Paryk

 
Længde: 14"
Frisure: Glat
Viste Farve: 4
Hår Kvalitet: Ægte Hår
Hætte Konstruktion: Mono Top,Lace Front,Capless

Fordele ved Monofilamenter Top med Lace Front parykker
Monofilamenter parykker tilbyde dig en hætte, der er blød at røre ved. Dybest set se igennem og meget svært at opdage. Den monofilamenter vævning tillader hver streng af hår til at bevæge sig frit og mere naturligt. TOP område på denne paryk er fuldt hånd bundet således, at udseende er så naturlig som muligt. Det er et monofilament stykke, hvilket betyder, at uanset hvor du skille paryk, vil det give det indtryk, at håret kommer fra din egen hovedbund.

Der er et ekstra element i en LACE FRONT. Dette er den ultimative for en naturlig hårgrænse, hvilket skaber en upåviselig finish. Trim til dine krav for at gøre det helt personligt til dig.

Her er den wow-faktor! Her er åbne islæt på utroligt slanke strimler af stretch materiale, der faktisk skimmel til formen på dit hoved. Inden for en time, vil denne paryk huske konturerne af dit hoved.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Sådan ansøger EN Lace Paryk

1)Placer lace paryk på hovedet. Juster hårgrænsen til en naturlig stilling ved at trække lace fremad. Sørg de forreste øre vandhaner er endda og alle kanter er i en naturlig position.

2) Bind paryk i en ponytail og derefter fjerne paryk. Skær forsigtigt den lace fra kanterne af paryk.

3) Sæt paryk lim lige under din hårgrænse. Sørg for et lille beløb på hårgrænsen alle omkring dit hoved.

4) Bind paryk i en løs hestehale. Linje paryk til lige før limen. Position alle kanter er på plads. Skub paryk ned til dannelse til limen. Træk forsigtigt tilbage hårgrænsen ned.

 

Rengøring af Parykker Ægte Hår

Parykker Ægte Hår er holdbart, normalt koster mere, og har den mest naturlige look og fornemmelsen af en paryk, du kan købe. Og kan farves og behandles på samme måde som enhver Parykker Ægte Hår, der vokser fra hovedbunden.

Detangle
Gently remove tangles using a wide tooth comb, working gradually from the ends to the base.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Vask
Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde shampoo for Syntetisk Parykker. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Tilstand
Betingelse Fordel Pure Care Hydra Conditioner eller Pure Care Intensiv Recovery Mask (hver 5-6 betingelser) jævnt i hele håret.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Tørre & Tilstand
Tør & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

 

Styling af hår

Det anbefales at tage det til et erhverv stylist for restyle. For en Syntetisk Parykker, en simpel shake og gå metode fungerer fint. Placer paryk på paryk stå og bruge varme ruller eller et krøllejern på en lav indstilling til at style håret til din smag.

Du kan klippe og pin forskellige sektioner for en ændring af stil, men som man vænner sig til paryk, vil du højst sandsynligt opleve, at du ikke behøver at gøre noget, hvis overhovedet i at bevare sin stil.

 

Opbevaring af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslåede retningslinjer for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.

Det er bedst at opbevare Parykker Ægte Hår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.339,00 kr

Pris: 2.814,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (13 anmeldelser)

G************e
Den eneste grund til jeg giver det 3 stjernet anmeldelse er på grund af farven. Jeg vidste, da jeg bestilte det var en chance, de ikke ville matche. Alle andre aspekter af hele transaktionen ville blive vurderet meget højt.
K*******e
Jeg har netop modtaget min bestilling! Oh God jeg er så Happy.Lace parykker, fortsætte behandle dine kunder den måde, du har gjort for mig, vil jeg være tilbage soon.God velsigne din forretning.
G*****y
Farve var præcis, hvad jeg ønskede. Meget naturligt udseende. Jeg vil varmt anbefale!
T****e
Kvalitet er fremragende. . Masser af hår fra de to andre parykker har. og jeg bliver nødt til at vænne sig til
C**a
Hvad kan jeg sige, det er fantastisk !!! Ligner ægte hår! Den petite størrelse er perfekt. De hår fibre er ikke skinnende og ikke at kedeligt. Føles og ser naturligt! Jeg har været iført udvidelser og parykker for tæt på 25 år nu, og jeg har købt billigt at meget dyrt. Denne paryk er bedst gjort paryk jeg har haft hidtil. Absolut værd at prisen. Den blonde er perfekt, håret tekstur og stil er meget naturlig og layed tilbage men du kan sagtens have det blive en glam look til aftenen eller aften i byen. Det har lettere blonde striber indrammet omkring ansigtet. Ligner en dyr hårfarve. VivWigs er fantastiske, de er alle villige til at gå den ekstra mil for at hjælpe der kunder. Rederiet er meget hurtigt, hurtigere end nogen anden paryk internetside, som jeg nogensinde har brugt. Hold gøre mesterværker som denne, og jeg vil være din kunde altid.
E**n
Hvis du selv tænker over det, bare få det. Jeg ville være overrasket over at høre, du er skuffet. Dette er den paryk på mig basiclly lige ud af kassen. Og selv om jeg sætter pris på de billeder virkelige mennesker indsende løbet afhængigt dem af modellerne, jeg aldrig troede jeg ville gerne have en paryk nok til at gennemgå det, især med et foto. Og her er jeg :) cuz dens bare perfekt. Lige den rigtige mængde af hår, er det ikke "Wiggy" eller for skinnende, ikke løse i en fast stil, kan du lege med det, rod med det. Jeg tror det faktisk ser bedre og mere "rigtige" på mig end nogen anden paryk jeg har købt ... og der har været mange ... herunder menneskehår dem og endda en skræddersyet top! Ser meget naturligt, lægger på mit hoved perfekt, er behageligt, realistisk hårgrænse og en del (med en hætte). Jeg elsker bare det, min mand elsker det, masser af komplimenter allerede. Ønske, det ville havde været tilgængelige masse før, ville jeg ikke har kæmpet så meget at finde den rigtige pasform for mig. Dette er absolut det :). Sorry for de badeværelse selfies, men bare havde at gøre det nu ...
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:Naturlig Brun 14" Glat Lace Front Uden Pandehår Ægte Hår Paryk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier