KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Ny Capless 6" Rødbrun Kort Glat Syntetisk Parykker

 
Længde: 6"
Frisure: Glat
Viste Farve: 130
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Styling af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.
Det er bedst at opbevare menneskehår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.381,00 kr

Pris: 2.079,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (5 anmeldelser)

D*****h
Dette er en stor længde paryk, der ikke har en sammenfiltring problem! Det forbliver perfekt leder hele dagen og holder den fulde, I-bare-stylet det ser. Jeg har den Mochaccino farve, som er dejlige. det er lidt på den lille side, men løsner op efter et par wearings. Jeg vil sandsynligvis bestille en anden i en anden farve.
S****n
Jeg elsker min paryk syntetisk og farven samt (mandel krydderi) jeg arbejder i coustemer service og jeg får en masse af komplement jeg finde denne paryk adequete til mit daglige og formelle grundlag
d***y
Det er en tidløs naturlig stil. Det ligner et godt skåret med et par lag omkring ansigtet, der blander godt med snittet. Højdepunkterne er gorgeous! Fiberen er blød og meget realistisk. Det har den naturlige rødder og det ligner naturlige hår ny vækst. Ser helt naturligt og er så behagelig. Min favorit paryk hidtil !! Den krølle mønster er dejlige og pandehår er lige højre. Også håret er super blød.
I****y
Jeg bestilte det i chokolade Frost og dens et with brun med et par rødlig og meget frostklare højdepunkter i front. Jeg har slidt det hver dag siden. En anden ting jeg elsker ved det er, det ikke bliver viklet ligesom min anden gøre, når gnide på din krave eller du pels. Før jeg blev nødt til at børste eller kam mit hår til at holde det ser nice. Denne ene er så glat og silkeblød, og du kan aldrig fortælle det er en paryk! Jeg føler mig temmelig for første gang i lang tid!
R****l
Omkring 10 år siden begyndte jeg at lægge mærke til mit hår bliver meget tynde og skrøbelige og til sidst jeg likvideres med en skaldet plet på toppen. Jeg var konstant føler self samvittighed af mit hår og jeg endelig besluttede at prøve en paryk. Denne paryk er min 6th paryk. Jeg startede ud med kortere parykker derefter arbejdede mig op til længere og længere. Jeg tog den ud af æsken, rystede det, køre mine fingre gennem det og sætte det på mit hoved og WOW! Jeg kan næsten ikke fortælle, jeg har det på mit hoved!

Bedøm selv

Du anmelder:Ny Capless 6" Rødbrun Kort Glat Syntetisk Parykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier