KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Online Brun Ægte Hår Hårknold

 
Fiber type: Parykker Ægte Hår
Vist Farve: 4

Hvad er det: Den Wrap har en strittende, fed stil, der er en stor accent til ethvert look eller lejlighed. Denne nemme insert kam med bøjelig ledning, der giver kvinder mulighed for fuldstændig forvandling, frihed selvudfoldelse og alsidighed til at eksperimentere med de nyeste trends. Vi er altid stræber efter at præsentere en mode frem billede, der udstråler fin kvalitet og en høj grad af prestige. Kommer i en bred vifte af salon farver, Fun Bun er let, komfortabel og let at håndtere.

Hvorfor er det anderledes: Gør det muligt at opnå sæsonens hotteste look med en enkel let insert kam med bøjelige ledninger, der tager sekunder at ændre hele dit look.

Hvem er det for: Enhver kvinde, der ønsker at øjeblikkeligt ændre hendes udseende med lethed. Kig og føle sig smuk til en overkommelig pris!

Hvordan bruger jeg det: One, Secure dit hår i en pæn bolle eller ponytail. To, indsætte Magic Hair Piece kam ind i dit hår. Tre, bruge fingrene til at bøje ledningerne til at blande og fnug håret for et glamourøst look.

1). Hvordan man kan bære Buns

Trin 1:
Lav en ponytail eller bolle med dit eget hår. Fastgør med en elastik og / eller bobby pins.
Trin 2:
Åbn trykfølsomme klip ved at trykke på midten af klippet indad.
Trin 3:
Placer updo over toppen af din ponytail / bolle. Og det er bedst at placere klippet lige over, hvor du ønsker at bære. Sikker din updo på plads ved at fastgøre det trykfølsomme klip lukket.
Trin 4:
Scoop bunden klip ind i din bolle sikre updo til dit eget hår.
Trin 5:
Hvis din updo har en snor, træk begge trækker strenge til arb er fastgjort til dit eget hår. Snore sammen og putte dem i din updo.

 

2). Hvordan Bær Wraps

Trin 1: Forbered dit hår
Saml dit hår i en ponytail (er) eller bolle (r) og sikkert med en hår slips. Tip: Vær kreativ! Du kan have så mange ponytails, som du ønsker i uanset placering på dit hoved du kan lide.
Trin 2: Påfør Hår Wrap
Loop håret wrap omkring ponytail du oprettede.
Trin 3: Opret Dobbelt Loop
Forlader dit hår inden løkken, træk håret wrap og drej den en gang forlade dit oprindelige ponytail i en af løkkerne med fingrene i den anden sløjfe. Træk din ponytail tilbage gennem denne anden sløjfe. Dybest set, du ønsker at skabe en dobbelt sløjfe omkring din ponytail, ved hjælp af hår wrap.
Trin 4: Finger Stil Dit hår
Finger Stil håret wrap at skabe en strittende eller krøllet pust af hår, afhængigt af hår wrap tekstur, der er fantastisk til en afslappet eller formel begivenhed. Du kan også tilføje yderligere wraps til fylde!

 

3). Hvordan man kan bære Wraps med klip

Trin 1: Saml dit hår
Saml dit hår i en twist, og hold fast mod dit hoved.
Trin 2: Fastgør Clip
Åbn Claw Clip og vedhæfte det over dit twist, holder det sikkert på plads. Det er ikke nødvendigt hårnåle.
Trin 3: Stil den paryk
Stilfuld, instant, behagelig, let, naturligt udseende og sjov & skabe en stor nyt udseende!

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 437,00 kr

Pris: 666,00 kr

Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (1 anmeldelser)

M***a
Jeg har for nylig købt denne paryk. Jeg kan virkelig godt lide det. Jeg finder farven sker for at være meget tæt på min egen, så krøllerne ser meget naturlig og bland meget med mit hår. Jeg bestilte en anden en, vælge en anden nuance. Det er meget nemt at bruge, og det bliver på plads hele dagen. Jeg er meget tilfreds med blødhed af håret. Jeg bruger det hver eneste dag, hele dagen.

Bedøm selv

Du anmelder:Online Brun Ægte Hår Hårknold

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier