KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Rødbrun Lang Ægte Hår Bølge Egnet Clip in Hårstykker

 
Materiale: 100% Parykker Ægte Hår
Farve Vist: 135
Hår Stil: Bølget
Længde: Samlet 12"Base 5" X 2,75"
Vægt: 40 g
Ideel ansigtsform: Oval, Round, Square, Diamond, Heart, Round, Aflange

Dette er en lang klip i hairpieces, der giver dig problemfri volumen og dækning med 100% Parykker Ægte Hår material.It er ideel til at tilføje volumen, der dækker udtynding i del, eller skjule ny vækst mellem farver. Det lægger med 4 trykfølsomme klip og fås i en række forskellige colours.Hair længde måler 14"inches og har den perfekte tæthed til at skabe fylde uden at se voluminøse eller indlysende.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 992,00 kr

Pris: 1.537,00 kr

Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (3 anmeldelser)

S*e
Fantastisk! Jeg har fire af denne stil. Min seneste jeg har købt er farve 15 og det kan være den bedste farve endnu. Den paryk blev leveret inden for en uge. Jeg vil være tilbage til mere.
M******t
Jeg bestilte denne i mørk chokolade og jeg elsker det. Jeg bare ryste det ud, sætte det på, køre mine fingre gennem det, og jeg er klar til hovedet ud af døren. Det ser meget naturligt og ingen kan tro jeg iført en paryk. Jeg har et lille hoved, og det er en perfekt pasform. Hvis dit hoved er stort, kan du finde snittet for kort.
E***a
Svaret på denne paryk var måde, måde over min forventning! Alle var forbavset over mit nye look og troede, at jeg havde gjort noget med mit hår. Min grund til at få paryk var, at jeg finder i en alder af 63 i toppen af ​​mit hoved er virkelig udtynding. Jeg følte mig så selv bevidst, fordi folk holdt stirre på mit hoved, når de taler til mig. ALLE bemærkede hvor meget yngre jeg så, og at sætte mig på brugervenlighed. Jeg kan ikke vente med at bestille et par mere i forskellige farver. Min husbond elsker det også!

Bedøm selv

Du anmelder:Rødbrun Lang Ægte Hår Bølge Egnet Clip in Hårstykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier