KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Sort Lace Front Bølge Uden Pandehår Lang 16" Indiske Ægte Hår Parykker

 
Længde: 16"
Frisure: Bølge
Viste Farve: 1
Hår Kvalitet: Indiske Ægte Hår
Hætte Konstruktion: Lace Front

Fordele ved Lace Front Parykker
Lace Front Parykker tilbyde den mest naturlige udseende på alle vinkler. LACE FRONT parykker kan føje til dit eksisterende hårgrænsen og skabe et indtryk af håret vokser fra hovedbunden, hvilket gør det vanskeligt at skelne, om hår på hovedet er kunstige eller naturlige.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Sådan ansøger EN Lace Paryk

1)Placer lace paryk på hovedet. Juster hårgrænsen til en naturlig stilling ved at trække lace fremad. Sørg de forreste øre vandhaner er endda og alle kanter er i en naturlig position.

2) Bind paryk i en ponytail og derefter fjerne paryk. Skær forsigtigt den lace fra kanterne af paryk.

3) Sæt paryk lim lige under din hårgrænse. Sørg for et lille beløb på hårgrænsen alle omkring dit hoved.

4) Bind paryk i en løs hestehale. Linje paryk til lige før limen. Position alle kanter er på plads. Skub paryk ned til dannelse til limen. Træk forsigtigt tilbage hårgrænsen ned.

 

Rengøring af Parykker Ægte Hår

Parykker Ægte Hår er holdbart, normalt koster mere, og har den mest naturlige look og fornemmelsen af en paryk, du kan købe. Og kan farves og behandles på samme måde som enhver Parykker Ægte Hår, der vokser fra hovedbunden.

Detangle
Gently remove tangles using a wide tooth comb, working gradually from the ends to the base.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Vask
Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde shampoo for Syntetisk Parykker. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Tilstand
Betingelse Fordel Pure Care Hydra Conditioner eller Pure Care Intensiv Recovery Mask (hver 5-6 betingelser) jævnt i hele håret.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Tørre & Tilstand
Tør & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

 

Styling af hår

Det anbefales at tage det til et erhverv stylist for restyle. For en Syntetisk Parykker, en simpel shake og gå metode fungerer fint. Placer paryk på paryk stå og bruge varme ruller eller et krøllejern på en lav indstilling til at style håret til din smag.

Du kan klippe og pin forskellige sektioner for en ændring af stil, men som man vænner sig til paryk, vil du højst sandsynligt opleve, at du ikke behøver at gøre noget, hvis overhovedet i at bevare sin stil.

 

Opbevaring af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslåede retningslinjer for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.

Det er bedst at opbevare Parykker Ægte Hår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.644,00 kr

Pris: 2.790,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (6 anmeldelser)

J***e
Jeg har fået så mange komplimenter, det er næsten pinligt! Cute som alle dælen. Jeg købte den farve, der er præsenteret, og farverne er rigtigt, at fotografiet. Som andre har nævnt, pandehår behov for lidt af et klip, tog 16 sekunder. Det er slankere end jeg normalt har med andre parykker, men det er bare den stil. Yndig!
T**y
Jeg plejede at bære mit hår som dette, men bare ikke ønskede at klippe mit hår. Nu har jeg det bedste fra begge verdener og elsker at bære denne korte kigge efter en sjov mode forandring. Alle på arbejdspladsen troede jeg havde skåret mit hår og de alle elskede det. Jeg fik komplimenter hele dagen. Denne paryk var så behagelig at have hele dagen lang. Folk var chokeret, da jeg fortalte dem, at det var en paryk. På næsten 60 år gammel viste jeg alle mine venner på min egen alder, at du stadig kan bære ungdommelige sjovt ser ud! Alder er bare en sindstilstand.
E***y
Jeg får så mange komplimenter på denne paryk (som enhver tænker, er mit hår, selv ønsker at vide, hvem der gjorde det, farve og klippe). Jeg selv får komplimenter fra mænd. Farven gav min teint en meget bedre tone, og jeg har fået at vide, det virkelig gør mig se meget yngre !!
D***y
Det er så let at bære, bevarer det stil og er meget lys. Selv på en pragtfuld dag er det ikke for varmt at have på. Det føles som menneskehår og har givet min selvtillid et reelt løft som på grund af sygdom mit hår har tyndet meget dårligt. Jeg vil ikke tøve med at anbefale det til nogen.
K***n
Jeg er i øjeblikket gennemgår en sygdom og har udtynding af mit eget hår. Jeg købte denne paryk, og alle synes, det er mit hår. Min identiske tvillingesøster, der ikke har nogen sygdom, elskede det så meget, hun har også købt den samme paryk. Hvis det ikke var for denne smukke paryk, ville jeg ikke selv føler komfortable forlader mit hjem. I det mindste kan jeg prøve og leve et så normalt liv som muligt takket være i stand til at bære denne paryk. det er meget naturligt og behageligt.
E**a
Komplimenter er never ending. Jeg har købt parykker fra stormagasiner i over 35 år og var ikke altid tilfreds med manglen på hår dækning. Så var skeptisk til at bestille på internettet. Hvad en behagelig overraskelse for endelig at få, hvad jeg havde forventet. Vil bestille mere Tak.

Bedøm selv

Du anmelder:Sort Lace Front Bølge Uden Pandehår Lang 16" Indiske Ægte Hår Parykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier