KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Stilfuld Blond Mellem Bølge Ægte Hår Half Paryk

 
Type: 100% Parykker Ægte Här udvidelser
Vist Farve: 14H
Ca.. Længde: længde 10"
Produkt Vægt: 70g

Den ultimative løsning til udtynding eller fint hår! Skabt til dem, der ønsker fuld, frodige voluminøse hår, kan denne paryk påføres i sekunder, og vil lægge trygt og sikkert uden at forårsage skade på dit eget hår. Det er 100% Parykker Ægte Hår og kan være flad-stryges, blæsetørret og / eller krøllet. Style som du ville dit eget hår. Den unikke bund giver ekstra sikkerhed og naturlig blanding ved blot at trække dit eget hår gennem honeycomb huller ... perfekt til alle hårtyper. Denne 1 stykke øjeblikkelig Volumizer er en hurtig, nem, gør-det-selv måde at tilføje længde og volumen til dit hår!
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan man kan bære en lang paryk eller Halv Parykker

Lange parykker eller halve parykker er en enkel måde at tilføje volumen, længde eller en bestemt stil til dit hår på få minutter.

Trin 1:
Enten gør en ponytail på bagsiden af dit hoved for kort hår, eller på toppen af dit hoved, hvis du har længere hår eller blot trække dit hår tilbage, men ikke binde det op - hvis det er volumen at du er efter..
Trin 2:
Juster flexi-kammen på toppen af dit hoved, og skub kammen fast mod din hovedbund. For ekstra sikkerhed kan du også sikre lavere flexi-kam på nakken af din hals, ved at skubbe det opad.
Trin 3:
Du kan dække sømmen af aktiekursfald paryk med en bøjle eller kan du style dit eget hår over sømmen med eller uden frynser.

 

Rengøring af Parykker Ægte Hår

Parykker Ægte Hår er holdbart, normalt koster mere, og har den mest naturlige look og fornemmelsen af en paryk, du kan købe. Og kan farves og behandles på samme måde som enhver Parykker Ægte Hår, der vokser fra hovedbunden.

Detangle
Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Vask
Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Tilstand
Betingelse Fordel Pure Care Hydra Conditioner eller Pure Care Intensiv Recovery Mask (hver 5-6 betingelser) jævnt i håret.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Tørre & Tilstand
Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.158,00 kr

Pris: 1.722,00 kr

Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (4 anmeldelser)

T***y
Jeg ønsker ikke at bære fuld parykker, så jeg købte denne halv paryk, og det er meget godt, jeg kan lide det meget.
N***y
Jeg købte denne paryk til min 14-årige datter, der har Alopecia. Det er meget naturligt udseende. De krøller er smukke. Farven er lidt rød for hende, men vi vil prøve en anden farve.
J**s
Jeg synes det er den mængde, der ikke gør dette udseende meget naturligt - derfor, det tager lidt mere for at gøre det til at ligne det er ægte. Det er dog god og det slår at have en perm, at jeg til sidst træt af og absolut forhindrer skader på mit hår fra for meget varme og kemikalier.
C***a
Den paryk er virkelig et dejligt stykke. Stilen er smuk og pasformen er fremragende. Jeg fandt ikke hætten kløende hvilket er rart. Dens en smuk coloure! Jeg har ikke en farve ring, er jeg sikker på, at ville have hjulpet i min farvevalg.

Bedøm selv

Du anmelder:Stilfuld Blond Mellem Bølge Ægte Hår Half Paryk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier