KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Syntetisk 16" Glat Uden Pandehår Capless Langt Brunt Hår

 
Længde: 16"
Frisure: Glat
Viste Farve: 8
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Styling af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.
Det er bedst at opbevare menneskehår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.373,00 kr

Pris: 1.713,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (4 anmeldelser)

E****n
For fuld volumen og en selvtillid boost, det er de parykker til at få! Jeg får så alle komplimenter! Håret føler virkelig og ligne menneskehår, jeg bære det dagligt til arbejde, mens min ægte hår vokser ud. Bølgerne ligne dig brugt timer med et krøllejern. Prisen er rimelig nok og dens billigere end at gå til en salon. Der er en række forskellige farver. De har tendens til virvaret nemt, men en orlov i spray conditioner som regel gør det trick. Jeg forlader sjældent hjem uden dem!
A**a
Jeg købte denne paryk i en base farve af lys brun med blonde striber. Over alle effekten er mørk blond. Hætten passer godt på min lille gennemsnittet hoved og er meget komfortabel. Toppen giver en meget troværdig del. Håret er silkeblødt. Jeg var nødt til at trimme pandehår lidt. Håret har tendens til at floppe ind i mit ansigt, så jeg plejer klip det tilbage. Jeg har forsøgt at træne det at gå tilbage med blandede resultater. Min bio hår er mørkebrunt, så jeg ikke kan slippe af sted med at sætte det bag mine ører, som jeg kan med den mørke chokolade paryk jeg har.
M****G
Jeg bestilte mine i med. brun, og det er perfekt. Jeg ønskede ikke nogen at gætte jeg var på kemo, og de har ikke engang mistanke. Denne stil og farve er så ligesom min egen. Den del er naturligt, og det er yderst behagelig at have på. Jeg er fristet til at købe en anden, "just in case"! Jeg klippede pandehår slighly, men jeg har et mindre hoved.
P***y
Jeg fik det med posten. Meget hurtig! Og jeg straks prøvet dem på. Jeg henkastet gik til min stue, hvor min forlovede var og han straks bemærket mit hår, han sagde det var smukt, han spurgte, om jeg havde gjort noget andet til den. Jeg fortalte ham, jeg bare krøllet det og brugte forskellige shampoo. Han var ikke klar over, indtil jeg nusset ved siden af ​​ham, og han rørte mit hoved. Ellers ville han ikke have vidst. Det samme med min familie og venner. Mit normale hår er langt og bølget selv. Men jeg har mistet så meget hår med tiden; bruge dette produkt giver mig fylde jeg engang had.Fits perfekt. Jeg får masser af komplimenter hele tiden. Jeg ville helt klart anbefale det til nogen, der ønsker at føle sig smuk!

Bedøm selv

Du anmelder:Syntetisk 16" Glat Uden Pandehår Capless Langt Brunt Hår

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier