KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Syntetisk Kort Krøllet Capless 5" Grey Paryk

 
Længde: 5"
Frisure: Krøllet
Viste Farve: 58
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Styling af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.
Det er bedst at opbevare menneskehår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 964,00 kr

Pris: 1.412,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (6 anmeldelser)

F*y
Når jeg fortæller folk, at det er en paryk, kan de ikke tro it.Every gang jeg bære paryk mine venner komplimentere hvordan naturlige det ser ud og de kan ikke fortælle det er en paryk.
T*****y
Bedre end jeg expected.Worth hver en krone, som jeg paid.Highly anbefale VivWigs.
S***h
Jeg bære, stort set udelukkende, menneske-hår parykker. Også, jeg blander mit eget hår foran, hvilket giver dem en helt realistisk look. Det er frodig, langt hår, der er så silkeblød! Huden-top er helt realistiske. Ingen vil nogensinde ved du, at du er iført en paryk. Hætten er gennemsnitlige størrelse og meget komfortabel. Jeg plejer nødt til at sy i nogle putter i mine hætter at få dem til at passe bedre, men jeg behøvede ikke at gøre det med denne ene.
E***a
Dette er min første paryk nogensinde, men jeg må sige, jeg tror im kommer til at gå tilbage til mit eget hår for en stund !! Jeg var nødt til at begynde at bære parykker forårsage mit eget hår var så over processed.I beordrede farven er mere en kaffebønne med meget lette blonde striber. Så hvis din ikke leder efter noget lys derefter dont orden at farve. Det passer perfekt når jeg fik hænge af at sætte det på. Det er lidt kløende, men det er helt nyt, så jeg antager efter at bære det for en lidt det skal køle ned.
K**e
Dette er den tredje virkelige paryk iv'e fået, og jeg elsker det. efter en frygtelig haircut uheld, jeg fik denne paryk i farven vist kun planlægning på at bære det indtil mit lange hår voksede tilbage. jeg købte det min naturlige skygge, blonde og ingen krop bemærkede jeg var iført i paryk. Jeg havde det i næsten syv måneder indtil mit hår voksede tilbage, og det er blevet en favorit i min store paryk samling.
N***y
Jeg elsker denne paryk til døden. Jeg har haft alopecia areata i 7 år nu, og denne paryk bragte vidundere. alle mine venner troede mit hår bare voksede ud af ikke hvor. sin skinnende ved første, men for mig ser det ud, skinnende og betinget. im få endeløse komplimenter. theres ingen negativer om dette wig..im ligesom målløs. helt målløs. dens så silkeblød og afskeden ser så ægte.

Bedøm selv

Du anmelder:Syntetisk Kort Krøllet Capless 5" Grey Paryk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier