KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Syntetisk Lang Glat Med Pandehår 18" Lady Gaga Paryk

 
Længde: 18"
Frisure: Glat
Viste Farve: 102
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Styling af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.
Det er bedst at opbevare menneskehår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.006,00 kr

Pris: 1.642,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (3 anmeldelser)

C***l
Jeg begyndte at gå parykker i april i år. Denne ene virkelig arbejdet for mig, fordi farven er en nær eksakt match til paryk, jeg har været iført, og tætheden er lav. Jeg kan ikke bære tykke udseende parykker, og har ødelagt adskillige forsøger at få dem tyndet ud. Grunden til at jeg skrev denne anmeldelse er at råde dig til IKKE bruge nogen opvarmede styling værktøjer på denne paryk ... selv på en lav indstilling. Jeg gjorde dette og teksturen er nu ikke det samme ... det var så blødt / fint før, nu er det tørt og lidt ligesom .... godt ... halm. Jeg har bestilt en anden ... og denne gang vil være tilfreds med den stil, ligesom det er.
N***y
Dette er min første fuld-cap foran blonde paryk. Fronten er meget realistisk, og jeg kan lide, at jeg kan skille det overalt. For mig, en midterste del synes at se den mest reelle. Jeg bestilte farve "6", og var noget skuffet over hvordan mørke brune was.I jeg vokser ud mit grå hår og en paryk syntes at være en nem måde at håndtere den vokse ud fase. Jeg har også tyndere hår, at jeg skjuler, og for første gang i mit liv, jeg har virkelig stor, skinnende, langt hår! Elsker det!
E***a
Kvaliteten af ​​et ægte menneskehår er forbløffende. Men hvis du overvejer denne særlige one..go for det! Håret er tyndt, men pladskrævende eller fuld af volumen. Føles blød. Håret selv ser ikke så naturligt som mit menneskehår paryk men blonder foran er bedre end min 1000 menneskehår blonde paryk. WOW. Jeg læse anmeldelser og kiggede på de billeder, og det ser ud præcis som det fremgår af anmeldere. Jeg ville have givet det 4 stjerner, men for den pris, jeg fik det til salg det fortjente 5 stjerner!

Bedøm selv

Du anmelder: Syntetisk Lang Glat Med Pandehår 18" Lady Gaga Paryk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier