KUN I DAY! Køb 2 Parykker Få 100 DKK Gratis & Gratis Forsendelse!

Brun 10" Mellem Med Pandehår Bølge Billige Parykker Online

 
Længde: 10"
Frisure: Bølge
Viste Farve: 18
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Mono Top,Lace Front,Capless

Fordele ved Monofilamenter Top med Lace Front parykker
Monofilamenter parykker tilbyde dig en hætte, der er blød at røre ved. Dybest set se igennem og meget svært at opdage. Den monofilamenter vævning tillader hver streng af hår til at bevæge sig frit og mere naturligt. TOP område på denne paryk er fuldt hånd bundet således, at udseende er så naturlig som muligt. Det er et monofilament stykke, hvilket betyder, at uanset hvor du skille paryk, vil det give det indtryk, at håret kommer fra din egen hovedbund.

Der er et ekstra element i en LACE FRONT. Dette er den ultimative for en naturlig hårgrænse, hvilket skaber en upåviselig finish. Trim til dine krav for at gøre det helt personligt til dig.

Her er den wow-faktor! Her er åbne islæt på utroligt slanke strimler af stretch materiale, der faktisk skimmel til formen på dit hoved. Inden for en time, vil denne paryk huske konturerne af dit hoved.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Sådan ansøger A Lace Paryk

1) Placer Lace Paryk på dit hoved. Juster hårgrænsen til en naturlig stilling ved at trække lace fremad. Sørg for forreste øre haner er endnu, og alle kanter er i en naturlig position.

2) Bind paryk i en ponytail og derefter fjerne paryk. Skær forsigtigt den lace fra kanterne af paryk.

3) Sæt paryk lim lige under din hårgrænse. Sørg for et lille beløb på hårgrænsen alle omkring dit hoved.

4) Bind paryk i en løs ponytail. Linje paryk til lige før limen. Position alle kanter er på plads. Skub paryk ned til dannelse til limen. Træk forsigtigt tilbage hårgrænsen ned.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in hårbalsam, og lad det lufttørre. IKKE vride eller klemme.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Opbevaring af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid. Vask
Det er bedst at opbevare Parykker Ægte Hår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.096,00 kr

Pris: 1.713,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (15 anmeldelser)

m*******a
Jeg har alopecia og er afhængig af parykker i de fleste dage, jeg elsker denne. Jeg får så mange komplimenter om, hvor godt mit hår ser ud (fra folk, der ikke engang kender det er en paryk), og mine kolleger og nære venner elsker det! Stærkt anbefale!
B*****d
Jeg begge cosplay og prøver ikke at farve mit hår så meget, så jeg har samlet et ganske udvalg af parykker. Dette brand skal helt ærligt være min favorit. Jeg har bestilt to parykker i forskellige farver, og jeg elsker dem begge. De ser så naturlige ud, og jeg har haft masser af mennesker synes, det er mit rigtige hår til begge parykker. De er også lette at passe på. Og jeg behøvede ikke engang at style dem, de kom begge ud af posen med meget flot stil! Jeg elsker dem absolut, og jeg bestiller mere!
B***e
Elsker dette så meget og alvorligt overalt, hvor jeg gik, kom jeg komplimenter på farven. Dette giver mig endelig en chance for at opleve noget nyt og nyt. Elsker det!
d*******e
Denne paryk er bare fantastisk i den anvendte kvalitet, og hætten er også virkelig godt designet. Dette er ikke en kostume -paryk, det er en hverdags paryk. Jeg føler mig så fantastisk iført det. Det er super behageligt og sikkert. Håret er blødt og ligner rigtigt hår !!!
A****d
Paryk var blød, men ikke det rigtige udseende for mig.
T********n
Jeg har aldrig rigtig skrive anmeldelser, men jeg har lyst til det er tid. Jeg ser en masse dårlige anmeldelser, og jeg er så ked af dine tidligere erfaringer, men jeg har bestilling fra dette selskab for omkring 5 år nu. Jeg har aldrig haft et problem med betalinger, jeg aldrig haft til at refundere noget, og altid har fået præcis, hvad jeg har købt. Levering var altid hurtig og kundeservice har altid været fremragende. De parykker er af god kvalitet og tro mig jeg er den type person, og hvis jeg bestiller fastfood og maden er ikke godt, så er det en wrap for mig cuz jeg kan bruge mine penge andetsteds. Tak for din professionalisme !!!
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:Brun 10" Mellem Med Pandehår Bølge Billige Parykker Online

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier