KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Prisbillig Brun Mellem Bølge Med Pandehår Klassiske Parykker

 
Længde: 12"
Frisure: Bølge
Viste Farve: 6
Hår Kvalitet: Ægte Hår
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

 

Rengøring af Parykker Ægte Hår

Parykker Ægte Hår er holdbart, normalt koster mere, og har den mest naturlige look og fornemmelsen af en paryk, du kan købe. Og kan farves og behandles på samme måde som enhver Parykker Ægte Hår, der vokser fra hovedbunden.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde shampoo for Syntetisk Parykker. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tilstand

Betingelse Fordel Pure Care Hydra Conditioner eller Pure Care Intensiv Recovery Mask (hver 5-6 betingelser) jævnt i håret.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.262,00 kr

Pris: 2.316,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (30 anmeldelser)

S***n
Det er temmelig paryk. Tænkte ikke, at det ville være så let. Normalt ikke gør "lettere eller rødlig" farvet hår. Jeg er blevet træt af mit eget hår (skærer det ekstremt kort .... venter på, at det skal vokse tilbage ved at skære det igen på grund af fustration), så tanken kunne prøve parykker. Jeg elsker klippet.

Tak for din positive vurdering, din tilfredshed er vores største opmuntring. Vi ser frem til dit næste besøg.

R*o
Farven på denne paryk er dejlig, ligner min naturlige farve. Jeg kunne godt lide stilen, men det passede ikke til hovedet rigtigt, og jeg har et lille hoved. Min pande hårgrænse er for lav til en god pasform med denne paryk, men nogen med en højere pandehårlinje ville sandsynligvis gøre det bedre. Bagsiden gik ikke lavt nok til at dække min nederste hårgrænse, så det skulle sandsynligvis være barberet, og jeg ville ikke gøre det.
G******U
Ser så godt ud. Jeg har båret det til kirken, en fest og et bryllup, og ethvert legeme sagde, at mit hår ser så godt ud (de troede alle det mit hår) Jeg ville meget anbefales denne paryk til alle (jeg vil se, om jeg kan finde en anden paryk at købe.
A***E
Jeg bliver måske bare nødt til at købe mere!
A****w
Jeg kan virkelig godt lide denne paryk! Jeg elsker at rødderne er min naturlige farve med højdepunkter. Det har en god pasform, og jeg behøver ikke at bekymre mig om, at stilen er "bare så." Det var længere, end jeg forventede, men det viste sig at være et plus. Enderne har en tendens til at blive lidt slidt over tid, men jeg har lært siden da, hvordan man bedre kan håndtere deres pleje. Hvis du bliver lidt ældre, men stadig vil have det sjovt, er dette noget for dig! Ved at bestille en ny farve!
H****r
Parykken er så smuk! Så blød og virkelig let at arbejde med. Farven var at være perfekt! Så behagelig og let at bære, gik endda på en rutsjebane med det, og det blev. Jeg vil købe igen!
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:Prisbillig Brun Mellem Bølge Med Pandehår Klassiske Parykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier