KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Bedst Brun Kort 8" Glat Capless Parykker Ægte Hår

 
Længde: 8"
Frisure: Glat
Viste Farve: 8
Hår Kvalitet: Ægte Hår
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

 

Rengøring af Parykker Ægte Hår

Parykker Ægte Hår er holdbart, normalt koster mere, og har den mest naturlige look og fornemmelsen af en paryk, du kan købe. Og kan farves og behandles på samme måde som enhver Parykker Ægte Hår, der vokser fra hovedbunden.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde shampoo for Syntetisk Parykker. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tilstand

Betingelse Fordel Pure Care Hydra Conditioner eller Pure Care Intensiv Recovery Mask (hver 5-6 betingelser) jævnt i håret.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standard Ordre: Det vil tage 5-7 arbejdsdage for at producere parykker eller udvidelser.
  • Lace Front Paryk Ordre: Det vil tage 8-12  arbejdsdage at producere dine parykker.
  • Mono Paryk Ordre: Det vil tage 15-20  arbejdsdage til at producere dine parykker.
  • Full Lace Paryk Ordre: Det vil tage 12-15 arbejdsdage til at producere dine parykker.
  • Håndknyttede Parykker Ordre: Det vil tage 12-15 arbejdsdage til at producere dine parykker.

Leveringstid: Det vil tage 2-4 dage for dig at modtage dine varer.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.255,00 kr

Pris: 1.474,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (14 anmeldelser)

C***L
Jeg har haft Alopecia Universalis (alt) siden jeg var 7 år gammel. Jeg har været iført parykker, siden jeg var 13. Det er overflødigt at sige, jeg har haft en masse praksis på iført parykker, og gøre dem synes mere naturligt. Denne paryk stil, som jeg har prøvet først. Jeg kan lide det, men kommer fra at bære andre stil parykker, det var en smule anderledes. Det er et temmelig paryk, men farven er en smule lysere end hvad jeg havde forventet.
K***n
Jeg elsker denne paryk. Og farven er smuk! Jeg har masser af mit eget hår, men det er så fint, jeg ønsker at give det en pause, så jeg bære parykker. Parykker i dag er så comfy, og ligner ægte hår!
S***A
Dette er sådan en sød paryk og er lige på tendensen med sin flirtende og hoppende. Begge mine døtre som det på mig, som siger en masse! Det gør mig ung og attraktiv, når jeg har det på, og jeg har fået mange beundrende blikke. Det er værd at prøve det ud. Jeg fik det i farve, som er en meget smuk grå. Kan ikke vente med at prøve det i en anden farve.
S*****y
Jeg elsker denne paryk, har prøvet så mange stilarter, men denne ene er den ene og købe mange af dem. Jeg får så mange komplimenter, og jeg ser fabelagtig bære det (hvis jeg må sige det selv). Det er meget naturligt udseende og ingen synes at vide, jeg iført en paryk.
i******a
Denne paryk er naturligvis dyr, men det er fuldstændig det værd! Jeg har aldrig set en paryk, der ser så realistisk. Jeg alvorligt får komplimenter næsten hver gang jeg går ud. Jeg fik det da alt var til salg for 30% rabat, så bragte prisen ned lidt. Jeg ville give det flere stjerner hvis jeg kunne!
T***y
Jeg elsker denne paryk! Håret er smuk, og så blød. Hætten er meget komfortable. Jeg har 3 andre parykker og dette er min favorit. Jeg vil advare om på farven "lys chokolade", det er mere lys latte. Jeg ville ønske, det var mørkere, men jeg holder det og vil bestille en mørkere farve senere. Meget glad!
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:Bedst Brun Kort 8" Glat Capless Parykker Ægte Hår

Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier