KUN I DAY! Køb 2 Parykker Få 100 DKK Gratis & Gratis Forsendelse!

14" Ægte Hår Mellem Bob Glat Monofilament Sælge Hår Til Paryk

 
Længde: 14"
Frisure: Glat
Viste Farve: Samme som billede
Hår Kvalitet: Ægte Hår
Hætte Konstruktion: Mono Top,Lace Front,Capless

Fordele ved Monofilamenter Top med Lace Front parykker
Monofilamenter parykker tilbyde dig en hætte, der er blød at røre ved. Dybest set se igennem og meget svært at opdage. Den monofilamenter vævning tillader hver streng af hår til at bevæge sig frit og mere naturligt. TOP område på denne paryk er fuldt hånd bundet således, at udseende er så naturlig som muligt. Det er et monofilament stykke, hvilket betyder, at uanset hvor du skille paryk, vil det give det indtryk, at håret kommer fra din egen hovedbund.

Der er et ekstra element i en LACE FRONT. Dette er den ultimative for en naturlig hårgrænse, hvilket skaber en upåviselig finish. Trim til dine krav for at gøre det helt personligt til dig.

Her er den wow-faktor! Her er åbne islæt på utroligt slanke strimler af stretch materiale, der faktisk skimmel til formen på dit hoved. Inden for en time, vil denne paryk huske konturerne af dit hoved.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Sådan ansøger EN Lace Paryk

1)Placer lace paryk på hovedet. Juster hårgrænsen til en naturlig stilling ved at trække lace fremad. Sørg de forreste øre vandhaner er endda og alle kanter er i en naturlig position.

2) Bind paryk i en ponytail og derefter fjerne paryk. Skær forsigtigt den lace fra kanterne af paryk.

3) Sæt paryk lim lige under din hårgrænse. Sørg for et lille beløb på hårgrænsen alle omkring dit hoved.

4) Bind paryk i en løs hestehale. Linje paryk til lige før limen. Position alle kanter er på plads. Skub paryk ned til dannelse til limen. Træk forsigtigt tilbage hårgrænsen ned.

 

Rengøring af Parykker Ægte Hår

Parykker Ægte Hår er holdbart, normalt koster mere, og har den mest naturlige look og fornemmelsen af en paryk, du kan købe. Og kan farves og behandles på samme måde som enhver Parykker Ægte Hår, der vokser fra hovedbunden.

Detangle
Gently remove tangles using a wide tooth comb, working gradually from the ends to the base.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Vask
Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde shampoo for Syntetisk Parykker. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Tilstand
Betingelse Fordel Pure Care Hydra Conditioner eller Pure Care Intensiv Recovery Mask (hver 5-6 betingelser) jævnt i hele håret.
Skylle
Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.
Tørre & Tilstand
Tør & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

 

Styling af hår

Det anbefales at tage det til et erhverv stylist for restyle. For en Syntetisk Parykker, en simpel shake og gå metode fungerer fint. Placer paryk på paryk stå og bruge varme ruller eller et krøllejern på en lav indstilling til at style håret til din smag.

Du kan klippe og pin forskellige sektioner for en ændring af stil, men som man vænner sig til paryk, vil du højst sandsynligt opleve, at du ikke behøver at gøre noget, hvis overhovedet i at bevare sin stil.

 

Opbevaring af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslåede retningslinjer for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.

Det er bedst at opbevare Parykker Ægte Hår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standard Ordre: Det vil tage 5-7 arbejdsdage for at producere parykker eller udvidelser.
  • Lace Front Paryk Ordre: Det vil tage 8-12  arbejdsdage at producere dine parykker.
  • Mono Paryk Ordre: Det vil tage 15-20  arbejdsdage til at producere dine parykker.
  • Full Lace Paryk Ordre: Det vil tage 12-15 arbejdsdage til at producere dine parykker.
  • Håndknyttede Parykker Ordre: Det vil tage 12-15 arbejdsdage til at producere dine parykker.

Leveringstid: Det vil tage 2-4 dage for dig at modtage dine varer.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.688,00 kr

Pris: 2.312,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (17 anmeldelser)

C****e
Great product, fast shipping, entusiastisk sælger, vil købe igen!
V******a
Elskede paryk og farven. Men desværre, det var stadig for stor til mig. Jeg ville ønske, de ville gøre det i en petite og jeg ville købe det i et minut. Der er en masse søde parykker, men de gør ikke nok af dem i en petite for folk, der har små hoveder.
c*****a
Elsker alt om denne paryk!
W****y
Dette er den mest fantastiske paryk jeg nogensinde har haft. Det er alt, hvad der står i beskrivelsen og mere. Det er den første paryk jeg har købt fra VivWigs og tjenesten er fantastisk. Tak, jeg er begejstret
S****l
For det første vil jeg gerne sige en stor tak til Coco, der hjalp mig med at købe skyggen jeg havde brug for, og som også gav mig tillid til at prøve dette paryk en kortere langt paryk, end jeg er vant til. Så langt så godt, nu til paryk, levering osv Som sagt er jeg en girly pige, men jeg er en syg girly pige, som finder noget længere end under skulderbladene umulige at se efter, så mine andre parykker, mens det stadig fantastisk ledte ikke så stor, fordi jeg ikke kunne passe dem, mens iført dem ordentligt. På grund af hvad jeg nævnte kombineret med mit helbred forværres og min malkestald forandring, begyndte jeg at se ikke store - pæneste måde at sige det! Så jeg kom til VivWigs og blev straks tiltrukket af denne paryk, men kunne ikke begå. Godt som jeg har virkelig dybest set ingen hår på toppen nu, jeg havde til at bære en paryk og mit valg var denne paryk eller skaldet hoved. Jeg købte Butterscotch farve og var nervøs, jeg er så glad for jeg lyttede til dit råd, det er en super reel mørkere blondine med smukke højdepunkter, givet denne Sunkissed lysere stribe vi alle stræber efter at få. Det kom ud af kassen - Må jeg tilføje parykken var smukt indpakket og ikke curling alle forskellige måder på grund af dårligt positionering - jeg fulgte store tags råd ryste paryk og fingering det, så dukkede den på mit hoved. Jeg følte lyst til at græde !!! Jeg bankede 15 - 20 år fra min alder og min farvelægning blev komplimenteret af paryk (jeg er meget bleg flået btw) og jeg ikke ser så syg. Denne paryk er under skulder længde og meget overskueligt, feminin, smuk en god pasform og ligner dit eget hår. Jeg ville ikke have troet det! Den paryk er en dobbelt militssoldater, hvilket betyder, uanset hvor den er skiltes håret spirer fra hvad der ligner hovedbunden. Silken inde dækker hånd bundet fibre beskytter følsomme hovedbund fra gnide, jeg ved, jeg lider forfærdeligt fra følsomhed. Det er første gang, jeg har købt fra VivWigs, det kommer ikke til at være min sidste, asap jeg er færdig her er jeg off til at købe min anden denne paryk - skal have en ren - og jeg vil købe en af de Comfy pandebånd, der holder din paryk på endnu bedre end det er uden. Denne paryk ser fantastisk, så ægte og passer godt. Ja, det er gennemsnitlig størrelse, nu er jeg kendt for min større end gennemsnittet hoved, men det kan lide en handske ..... føles sikkert er meget glad.
E***a
Jeg modtog min paryk i morges, og jeg er så glad for, det er smukt og passer perfekt. Alt i alt er jeg så tilfreds med kvaliteten af ​​paryk. Godt gået VivWigs.
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:14" Ægte Hår Mellem Bob Glat Monofilament Sælge Hår Til Paryk

Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier