KUN I DAY! Køb 2 Parykker Få 100 DKK Gratis & Gratis Forsendelse!

Mellem Bob Capless Glat 11" Ægte Hår Blond Hår Parykker

 
Længde: 11"
Frisure: Glat
Viste Farve: 672B
Hår Kvalitet: Ægte Hår
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

 

Rengøring af Parykker Ægte Hår

Parykker Ægte Hår er holdbart, normalt koster mere, og har den mest naturlige look og fornemmelsen af en paryk, du kan købe. Og kan farves og behandles på samme måde som enhver Parykker Ægte Hår, der vokser fra hovedbunden.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde shampoo for Syntetisk Parykker. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tilstand

Betingelse Fordel Pure Care Hydra Conditioner eller Pure Care Intensiv Recovery Mask (hver 5-6 betingelser) jævnt i håret.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Mænds toupeer / kvindelige toppers Bestilling: Det tager 40-45 arbejdsdage.

LEVERINGSTID
Det tager 2-4 dage for dig at modtage dine varer.
På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.355,00 kr

Pris: 2.421,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (11 anmeldelser)

J***s
Jeg elsker denne paryk. God kvalitet stykke og ser meget naturligt. Jeg er meget tilfreds med mit køb ..
T*****y
Elsker denne paryk. Denne paryk ser ud præcis som afbilledet! Vil jeg kunne have fået det til salg, men en ll gode farver var væk! Måske kan jeg få en i min anden farve, hvis jeg kan se for et salg! Godt valg!
G*****n
Jeg har lige fået denne paryk og er glad! Måske lidt lysere i farven end jeg forventede, men det er meget sød! Og det ser meget naturligt og måske med nogle styling kunne gøres til at ligne modellen. Samlet meget glad!
S********e
Denne paryk er min første paryk, og jeg fik hende i farven 6. Jeg elsker styling, meget elegant og ser ud som om jeg sat i en stor indsats med mit hår. Jeg får masser af komplimenter om mit hår, som aldrig er sket før. Der er en ulempe men - jeg fandt det en meget pasform, så i første omgang ikke var på alle komfortable. Efter 3 uger, har hun strakt så nu passer bedre og er komfortabel. Jeg købte også en anden paryk, som er en meget bedre pasform. Jeg ville ønske, at jeg var gået ned paryk ruten før, mit hår har været at få meget tynd i de sidste par år. Jeg forsøgte at skjule den manglende hår med hatte og tørklæder og hårbånd. Nu føler jeg meget mere normal, og selv mine hatte ser bedre indrammet med hår. Tak VivWigs !!
Q****a
Jeg har virkelig ikke lyst til at købe en paryk, som jeg troede, at jeg gav i. Min dejlige ven sagde jeg skulle i det mindste give det en chance og i første forsøg med vejledning fra Coco, besluttede vi på denne ene i farve 18. jeg kan ikke sige, hvor taknemmelig jeg er. Jeg får tilbage til den gamle mig. Det lyder gal men mit hårtab sker mig mere end kræft. Nu har jeg denne smukke paryk, som ser bedre og er lettere at passe end mit hår, før det faldt ud! Tak så meget for alle dine blide vejledning. Jeg håber, at vi vil holde kontakten altid.
t*m
Jeg bestilte denne paryk til en forandring. Jeg er glad for jeg gik til den nye farve er det dejligt og så naturligt udseende. Kun én ting ville forbedre denne paryk og det er at have en mono krone / skilning. Alt i alt jeg elsker denne paryk. Dette er min 4th.
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:Mellem Bob Capless Glat 11" Ægte Hår Blond Hår Parykker

Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier