KUN I DAG! Gratis Forsendelse På Alle Ordrer!

Mellem Bob Capless Glat 10" Ægte Hår Blond Hår Parykker

 
Længde: 10"
Frisure: Glat
Viste Farve: Samme som Billede
Hår Kvalitet: Ægte Hår
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

 

Rengøring af Parykker Ægte Hår

Parykker Ægte Hår er holdbart, normalt koster mere, og har den mest naturlige look og fornemmelsen af en paryk, du kan købe. Og kan farves og behandles på samme måde som enhver Parykker Ægte Hår, der vokser fra hovedbunden.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde shampoo for Syntetisk Parykker. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tilstand

Betingelse Fordel Pure Care Hydra Conditioner eller Pure Care Intensiv Recovery Mask (hver 5-6 betingelser) jævnt i håret.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standardordre: Det tager 7-10 dage.
  • Lace Front Wigs Order: Det vil tage 10-15 dage.
  • Ordre med monofilament-parykker: Det vil tage 18-25 dage.
  • Bestilling af hele blonderparykker: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.
  • Håndbundet parykker ordre: Det vil tage 15-20 arbejdsdage.

Leveringstid: På grund af force majeure kan leveringstiden blive påvirket.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.119,00 kr

Pris: 1.683,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (16 anmeldelser)

L*********g
Dette er en meget speciel butik. De parykker ser så økologisk og er så overkommelige. Med den super hurtig service, der ydes, bliver dette et øverste sted at købe en paryk online. De har aldrig skuffe dig!
T**y
Dette hår er fantastisk på.
S*********e
Jeg er meget glad for at have fundet dem før. De parykker er bare fantastisk. Ingen anden online platform tager en sådan interesse i kundetilfredshed.
W***y
Jeg købte denne paryk til min fødselsdag ferie, og det var et hit. Det gjorde mine outfits sige hej jeg HER. ALLE kiggede på mig. Jeg følte stor. Jeg bestiller en anden på anden farve.
I****l
Jeg ville bare sige tak for min paryk. Jeg har kræft og skulle have strålebehandling til mit hoved, hvilket har betydet, jeg har mistet det meste af mit hår, og det er helt forfærdelig! Tanken om at gå til en butik er skræmmende og så jeg besluttede at vælge på linje og jeg må sige, jeg fik det stedet på! Denne paryk er utroligt. Jeg elsker det. Jeg elsker de lange bits og for en gangs min datter synes jeg er stilfuld. Jeg vil gøre et punkt for at anbefale dig til de, desværre, mange kvinder, som jeg møder, som er i samme situation som mig. Tak for alle jeres hjælp & jeg vil være i kontakt snart
G*******e
Wow! Efter at have tabt mit hår på grund af stress, jeg gik i panik og bestilt en lang paryk fra denne samling, som var stor. Men jeg besluttede id gerne gå kort & wow! Det ser fantastisk, ive fået at vide af en fremmed, som jeg ser meget glamourus & min mand tog mig ud til middag, fordi han troede, jeg kiggede beautiful.The kvalitet og service fra dette selskab er usædvanlig på sådan en stressende tid. Jeg har lyst til im behandle mig selv, når jeg modtager en smuk pakke. Tak
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:Mellem Bob Capless Glat 10" Ægte Hår Blond Hår Parykker

Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier