KUN I DAY! Køb 2 Parykker Få 100 DKK Gratis & Gratis Forsendelse!

Ny 10" Rødbrun Syntetisk Mellem Capless Glat Bob Parykker

 
Længde: 10"
Frisure: Glat
Viste Farve: 32
Hår Kvalitet: Syntetisk
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

Rensning af Syntetiske parykker

Syntetisk paryk er billigere end menneskehår og er holdbart. Traditionelle krøllejern, slag tørretumblere og varme ruller KAN IKKE bruges på syntetisk hår fiber.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde Shampoo til syntetisk hår. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Styling af hår

Brug dine fingre eller en bred tand kam til at style dit syntetisk paryk. Definer lag med Syntetisk-Safe styling produkter. For krøllede parykker, bruge en pick eller kam til at løsne fibre, men ikke trække i håret.

Styling af hår

Når den ikke er i brug, altid sætte din paryk på en mannequin eller paryk står til at bevare sin form. Hyppigheden af rengøring vil afhænge af dit miljø, livsstil og mængden af sved. Foreslået for rengøring er efter 10 til 14 dage på slid.
Det er bedst at opbevare menneskehår i den originale beholder. Eller du kan gemme håret i en plasticpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standard Ordre: Det vil tage 5-7 arbejdsdage for at producere parykker eller udvidelser.
  • Lace Front Paryk Ordre: Det vil tage 8-12  arbejdsdage at producere dine parykker.
  • Mono Paryk Ordre: Det vil tage 15-20  arbejdsdage til at producere dine parykker.
  • Full Lace Paryk Ordre: Det vil tage 12-15 arbejdsdage til at producere dine parykker.
  • Håndknyttede Parykker Ordre: Det vil tage 12-15 arbejdsdage til at producere dine parykker.

Leveringstid: Det vil tage 2-4 dage for dig at modtage dine varer.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 1.114,00 kr

Pris: 2.837,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (7 anmeldelser)

S***e
Klar til at bære lige ud af box.It er en dejlig farve. Prisen er meget overkommelig for sådan en dejlig paryk.
J********e
Jeg hav aldrig haft en paryk før ..my hår er tyndere i en alder af 68 .... jeg købte to parykker og jeg elsker them..they ser absolut autentiske og min mand elsker dem .... bestilt og modtaget dem hurtigt .. .love din virksomhed.
A****a
Min paryk ankom i dag, og hun er smuk, jeg oprindeligt bestilte en anden paryk, men det var udsolgt, så blev foreslået at have denne ene jeg elsker bob stil. Jeg tror paryk er som opgradering til en anden paryk. Også jeg ønskede Pine One, men det er kun tilgængelig i 27B, men jeg er tilfreds med mit køb, jeg troede foto på webstedet kiggede ganske alvorlige og kunne lide udseendet af paryk bedre og troede, jeg ville have det skåret men det er ærligt fint ud af boksen min have lidt fortyndet, men måske ikke. Den paryk så naturligt, og jeg tror jeg kan lide rødder gør det ser meget naturligt faktisk og flyttede meget godt, og du kan putte hende bag ørerne. Holdet på VivWigs Parykker har været meget hjælpsomme, og produktet blev meget pænt pakket tak meget til alle der for din hjælp
U*a
Bedste paryk nogensinde! Jeg elsker denne paryk. Bedste investering nogensinde! Det er let på let off, ser meget godt på. Jeg bestilte 5 af parykker. Kvaliteten var meget rart og farven var smukt.
R**y
hvad en forbløffende parykker !! længden passer mig perfekt! dens i en god form, så jeg kan bære det lige nu, behøver ikke at være cutted.the levering er hurtigt, at jeg kan bære det på min fest i morgen. mange tak
A****a
Alt i flot condion og min kone er meget glade for alle paryk
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:Ny 10" Rødbrun Syntetisk Mellem Capless Glat Bob Parykker

Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier