KUN I DAG! GRATIS GAVER.

Bob Capless 10" Rødbrun Mellem Glat Parykker Ægte Hår

 
Længde: 10"
Frisure: Glat
Viste Farve: Samme som billede
Hår Kvalitet: Ægte Hår
Hætte Konstruktion: Capless

Fordele ved capless Parykker
Capless parykker give dit hoved at blive køligere end faste udjævnede parykker. Dette skyldes det faktum, at det er lavet med mindre hår og den specifikke capless konstruktion giver mulighed for nogle luftstrøm til hovedet og hovedbunden. Der er også justerbare stropper eller kroge på nakken for at fastgøre parykken på plads.
Paryk Størrelse
(inch)
Cap Størrelse
(inch)
Front til Bag
(tommer)
side til side på tværs af panden
(tommer)
Side til Side over toppen
(tommer)
Tempel til Tempel tværs af bagsiden
(tommer)
Nakken af Halsen
(tommer)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gennemsnit 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sætte paryk på

1) Find forsiden og bagsiden af paryk (mærkaten går i ryggen).

2) Børst dit eget hår tilbage; sikring længere stykker med en hår pin og placere en paryk hætte over hovedet (holder paryk sikkert på plads.)

3) Tag fat i paryk i toppen og glide det over dit hoved fra din naturlige hårgrænse til den naturlige hårgrænse i ryggen.

4) Den paryk bør føle sig sikre, men ingen for stramt. Du kan justere din paryk for en sikker, komfortabel pasform.

5) Style som du ville dit eget hår. De små faner i foran ørerne kan justeres til at holde paryk tæt til ansigtet. Vær blid med håret.

 

Rengøring af Parykker Ægte Hår

Parykker Ægte Hår er holdbart, normalt koster mere, og har den mest naturlige look og fornemmelsen af en paryk, du kan købe. Og kan farves og behandles på samme måde som enhver Parykker Ægte Hår, der vokser fra hovedbunden.

Detangle

Fjern forsigtigt tangles ved hjælp af en bred tand kam, der arbejder gradvist fra enderne til basen.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Vask

Dykker din paryk i køligt vand. Bland i en lille mængde shampoo for Syntetisk Parykker. Soak din paryk i 3-5 minutter. Vend forsigtigt uden at gnide.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tilstand

Betingelse Fordel Pure Care Hydra Conditioner eller Pure Care Intensiv Recovery Mask (hver 5-6 betingelser) jævnt i håret.

Skylle

Skyl med koldt vand for at fjerne shampoo. Tryk forsigtigt med et håndklæde for at fjerne overskydende vand. Må ikke gnide eller vride.

Tørre & Tilstand

Torre & Tilstand Place på en sammenfoldelig paryk stativ, spray med en Leave-in Conditioner, og lad det lufttørre. IKKE vride eller squeeze.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: forskellige sagsbehandlingstider for forskellige ordrer

  • Standard Ordre: Det vil tage 5-7 arbejdsdage for at producere parykker eller udvidelser.
  • Lace Front Paryk Ordre: Det vil tage 8-12  arbejdsdage at producere dine parykker.
  • Mono Paryk Ordre: Det vil tage 15-20  arbejdsdage til at producere dine parykker.
  • Full Lace Paryk Ordre: Det vil tage 12-15 arbejdsdage til at producere dine parykker.
  • Håndknyttede Parykker Ordre: Det vil tage 12-15 arbejdsdage til at producere dine parykker.

Leveringstid: Det vil tage 2-4 dage for dig at modtage dine varer.


Levering Metoder & Oplade

Vi vil levere din ordre DHL / RPX / DPD. Levering til Danmark er 100 kroner, som automatisk vil blive føjet til det samlede beløb.

Ordre Sporing

Det tracking nummer af din pakke vil blive sendt til dig efter din ordre er leveret. Du kan bruge den til at kontrollere status for din ordre online.

Returpolitik

Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os med alle dine spørgsmål og bekymringer først. Giv os dit ordrenummer inden for 15 dage efter modtagelsen. Vi vil gerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Alle elementer skal være original pakket. Alle pakker skal sendes via et medgørligt metode. Vi beklager, at vi kan ikke ansvarlig for tabt i transit. Og de oprindelige forsendelsesomkostninger refunderes.

Special Price 911,00 kr

Pris: 1.307,00 kr

Størrelse: *
Farve:*
Antal:*
- +

Kunde Anmeldelser (14 anmeldelser)

P******a
Jeg får så mange komplimenter, når jeg bære denne paryk. De farvemuligheder er stor, så jeg kan ikke vente med at bestille det i en anden farve! Tjenesten, fremragende !!! Tak.
j*****a
Jeg har haft så mange komplimenter for at bære denne paryk. Jeg elsker farven sort for det matcher mine bryn og vipper, meget Naturligt udseende !!
C***l
Jeg elsker denne paryk har købt det 3 gange og ville købe det igen !! Få masser af supplerer når jeg bære det !!. Det taget år fra mit udseende, og det er meget komfortabel, let og fleksibel ..
M*****l
Dette har været en stor købe. Jeg har haft mange komplimenter, men det er ikke iført så godt som jeg troede det ville, og jeg giver det fremragende pleje. Jeg havde det professionelt stylet, men nu er det er tyndere en masse overvejer det er mindre end et år gamle. Jeg bliver nødt til at rebuy, og det er en masse penge for mig. Jeg stadig stærkt anbefale det.
J****n
Jeg har været iført parykker i omkring fire (4) år, og jeg kan ærligt sige dette er den bedste endnu!
 Lys let at bære, og det ser så REAL !!!
G**n
Jeg elsker stadig denne paryk. Hætten er en meget let vægt, så jeg er meget behagelig at bære det. Det ser ikke Wiggy overhovedet, og selv folk, der bærer en paryk, komplimenterer mig på mit hår ikke at vide det er en paryk. JA det er en tyndere paryk, men virkelig har den helt rigtige mængde af hår, og det er netop det, der gør det ser så naturligt. Det har ikke krøllede overhovedet. Håret er stadig meget rart. Jeg har et lille hoved, og en petite størrelse i denne paryk ville formentlig passe perfekt, men jeg har ikke et problem med denne ene opholder sig i plads. Jeg vil holde iført denne paryk, så længe de fortsætter med at gøre det. Hvis de erstatte det, jeg håber, det er med en anden, der ligner med den samme mængde hår !!!!! Tak VivWigs for at gøre sådan en dejlig kvalitet paryk.
Side:

Bedøm selv

Du anmelder:Bob Capless 10" Rødbrun Mellem Glat Parykker Ægte Hår

Toppen af siden

Om os

  • 20+års erfaring i paryk business
  • 500+forskellige stilarter af foretrukne udseende
  • 2000+hår produkter sælges hverdagen
  • 50000+kunder køber parykker fra os
Kategorier